Julegaver til personen i dit liv, der elsker at være kreativ, kan virke svære. Måske skifter de hobby ofte, eller også forstår du ikke helt, hvad de faktisk laver?

Uanset hvad, så er du havnet det rette sted. Her får du nogle gode forslag til, hvilke gaver vil være et hit hos din kære med et kreativt sind.

Gavekort til en hobbyforretning

Kreative hobbyer kan være meget dyre, og derfor er et økonomisk bidrag altid værdsat. Det kan være et gavekort til den lokale hobbyforretning eller én på nettet, som de altid har snakket om eller gerne vil ind forbi, når I passerer den.

Uanset hvilken hobby, de dyrker, er nye materialer altid interessante, og for nogle er det svært at holde budgettet. Med et gavekort er pengene pantsat til interessen, og du viser, at du støtter dem. Kreative hobbyer er oftest helt ufarlige, og det er bedre at bakke dem op end at klage over, at de koster for meget. Det vil i hvert fald betyde rigtig meget for modtageren.

Pensler, maling og lærreder

Hvis den kreative person i dit liv godt kan lide at male, er malerudstyr den ideelle gave! Det kan være alt lige fra pensler af en god kvalitet til skitseblyanter, maling, lærreder eller ordentligt papir.

Det vigtige her er dog, at du ved, hvad de foretrækker at male med. Der er stor forskel på akvarel og akryl, og de to har helt forskellige behov, når det kommer til lærreder eller papir. Samtidig er oliemaling også unikt.

Hvis du er i tvivl, så sørg altid for byttemærke.

Kreative gør-det-selv-kits

Selvom man er en kreativ sjæl, er det ikke sikkert, man er ekspert i det. Mange kreative mennesker har ikke én hobby, de er bundet til, men elsker at kaste sig ud i noget nyt og lære. Derfor kan gør-det-selv kits være den perfekte kreative gave !

Med sådan nogle kits kan du give mulighed for keramikmaling, farvelægning, tøjdesign og mere. De kan fås både på nettet og i fysiske butikker i mange forskellige versioner, lige fra de helt nemme til de mere øvede. 3D-modeller, malerkits eller noget helt tredje, uanset hvad, så kan du finde noget, der både er sjovt, kreativt og udfordrende.

Kurser med et kreativt udgangspunkt

Kreativitet er ikke kun maling eller stille projekter med lim og papir. Det kan også komme frem i madlavning, bagværk, skulpturer og det vildere!

Hvis du har én i dit liv, der er kreativ på en måde, der ikke normalt ses som decideret kreativ, kan et kursus vær ene god måde at lade dem udfolde sig. Det kan være et madlavnings- eller bagekursus, eller et keramikkursus – måske endda noget, I kan gøre sammen!

På den måde får du indblik i deres liv, og de får lov til at have det sjovt og bruge deres fulde potentiale.

Kreative subscription-bokse

Subscription-bokse, også kaldet abonnement-bokse, er tjenester, hvor der med jævne mellemrum bliver sendt en boks hjem til modtageren fyldt med spændende sager! Der findes mange forskellige bokse, lige fra nogle fokuseret på bøger til nogle, der sender gør-det-selv chokoladekits hjem til dig.

Med en subscription-boks kan den kreative person i dit liv få glæde af gaven i den periode, du har betalt for, og hvis de vil, kan de altid forlænge den. Så får de hele tiden noget, de kan give sig i kast med!

Der findes bokse for enhver smag, lige fra de bredere, der vil udvide horisonter, til de helt små med nicher. Du skal nok kunne finde én, der passer til dit tiltænkte formål!

Similar Posts