Der er mange, som vælger at sove med en lang pude, fordi det gør nattesøvnen bedre, når man har en pude til at støtte kroppen. At sove med en lang pude gør så meget godt for din søvn og din krop, at det ikke længere kun er gravide, der bruger dem, men det er blevet en pude, som man kan finde i mange husholdninger. Men hvordan får man så et pænt pudebetræk, når puden er anderledes end de puder, som man normalt køber pudebetræk til, og hvad hvis man ikke gider have et kedeligt pudebetræk? 

Lav dit eget personlige pudebetræk 

Hvis du er et kreativt væsen, som elsker at have gang i sjove projekter, kan det være, at du skal kaste dig ud i at lave dit eget personlige pudebetræk til din lange pude. På den måde kan du gøre lige, hvad du vil med det og kun fantasien og dine egne evner med en symaskine sætter grænser. Det eneste, du skal bruge, er noget stof, som du synes er flot og som føles rart til at sove med.

Derudover skal du bruge en symaskine og kendskab til, hvordan man anvender sådan en, samt tråd, som passer til det stof, du har anskaffet. Til sidst skal du bare bruge målene på puden, så du ved, hvor stort dit pudebetræk skal være, og så er du ellers klar til at gå i gang med at lave dit eget personlige og unikke pudebetræk.

Vær kreativ 

Hvis du er virkelig kreativ, kan du sy navn på pudebetrækket eller mønstre på. Du kan også købe flere forskellige stoftyper, så du kan sy mange pudebetræk og dermed aldrig kommer til at mangle noget at komme på din lange pude, når det gamle pudebetræk er til vask. Igen: det er kun fantasien, der sætter grænser, så hop ned i den nærmeste stofbutik og shop amok efter stof til dine personlige pudebetræk. Så kan du også lave et ekstra og give i gave til en veninde, så i har matchende pudebetræk. 

Hvis du ikke har kreative fingre selv, men har en god veninde, som er en haj til at bruge symaskinen, så kan du altid alliere dig med hende. Fortæl hende om dine ideer og tag ud og shop stof med hende. Det kan være, hun selv får lyst til at lave et lækkert personligt pudebetræk til sig selv.

Det kan være, I vil lave venindepudebetræk, så I er de eneste i verden, der har pudebetræk, som passer sammen. Der er ingen dårlige ideer og alt kan lade sig gøre, når man selv laver sit eget pudebetræk. 

Find et flot pudebetræk på internettet

For de mindre kreative mennesker eller de mere travle, kan man også altid købe færdige pudebetræk på internettet. Man kan købe mange flotte pudebetræk til lange puder, så det er bare med at finde det, som passer bedst til din seng og stil. Ikke nok med at man kan få dem i mange farver og mønstre, så kan du også købe det i mange forskellige materialer.

Du kan købe pudebetræk i silke, økologisk bomuld eller satin og mange andre stoftyper. Hvis du er mest til blomster, kan man få mange søde pudebetræk med valmuer, roser eller nelliker. Det kan også være, du er mest til noget helt enkelt, så kan du sagtens købe pudebetræk i enkelte farver uden mønster. Hvis du så har lidt kreative fingre, kan du sy nogle mønstre på selv, eller lave dine egne blomster. Det kan også være, du bare gerne vil have det helt hvidt, så kan du også sagtens købe pudebetræk i hvidt.

Det kan være rigtig lækkert med noget pudebetræk i god kvalitet, så selv om det koster lidt mere, så kan det tit betale sig at betale mere for noget, som man skal ligge og sove med hver nat.

Lækkert satin eller blødt bomuld?

Det vil være super lækkert at ligge og sove med pudebetræk i satin eller økologisk bomuld. Der er intet som at ligge rart, og det er så vigtigt at få en god nattesøvn, for din krop fortjener det bedste. Man kan købe pudebetræk til lange puder mange steder, både på H&M´s hjemmeside, på ELLOS og hos ILVA.

Det er så normalt at have en lang pude, at man kan købe pudebetræk til lange puder langt de fleste steder, hvor du også kan købe pudebetræk til normale puder. Hvis du ikke føler du kan finde nogle pæne pudebetræk, kan du også altid finde folk der syr dem for dig, så du selv kan komme med et design til din lang pude.   

Hvis du ikke har købt dig en lang pude endnu, fordi du tænkte, at det ville være for besværligt at finde pudebetræk til den, så ved du nu, at det nemt kan lade sig gøre. Det er ikke det, der skal holde dig fra at få en bedre nattesøvn. Din krop og sjæl fortjener en lang pude, som gør din nattesøvn meget bedre. 

Similar Posts