Annonce: Guiden er lavet i samarbejde med Savasana.dk

Vil du gerne i gang med at lave dine egne krystalsmykker, er det heldigvis simpelt at komme i gang med. Det er klart, at det kræver øvelse og træning at blive rigtig god til at lave sine egne smykker, men på sigt kan du sagtens lære at lave lige så pæne smykker, som dem du kan købe i butikkerne.

Krystalsmykker er inden for de sidste par år kommet retur i modebilledet, og det er igen blevet moderne at vælge krystalsmykkerne frem for så mange andre smykker.

Hvad vil du lave?

Men inden du kaster dig ud i at lave dine egne krystalsmykker, er det jo en god idé at reflektere lidt over, hvad du har lyst til at lave. For du har jo mulighed for at lave mange forskellige former for smykker. Krystalsmykker handler mere bare om, at du bruger krystaller i selve smykket, men du skal jo lige finde ud af, om du vil lave halskæder, ringe, armbånd, øreringe eller noget helt andet til dig selv, eller en du holder af.

Vælg den rette krystal til dit smykke

Krystaller er jo ikke bare krystaller. De kommer jo i mange forskellige former, så du skal også finde ud af, hvilken type krystal du gerne vil bruge til dit smykke.

Der er jo stor forskel på, om du vælger at bruge citrin, ametyst, tigerøje eller en af de mange andre krystaller, som du kan lave dine smykker i.

Hver krystal har sit eget unikke look. Kender du derfor ikke til udseendet eller farven på den enkelte krystal, kan det være en god idé lige at kigge nærmere på dem, inden du vælger krystallerne til de smykker, du gerne vil lave.

Det skal du bruge

Alt afhængig hvilke smykker du skal i gang med at lave, kan du få brug for noget specielt værktøj i processen. Herunder kan du se en liste over nogle af de redskaber, du med fordel kan have liggende i din lille smykke-værktøjskasse.

Det kan blandt andet være en god idé at være udstyret med:

  • Fladnæsetang, gerne med en glat overflade.
  • Bidetang
  • Endebidetang
  • Sidebider
  • Trådskærer
  • Flush cutter tang
  • Lineal
  • Materiale til at øve dig på
  • Juveler sav

Der findes naturligvis også en lang række øvrigt værktøj, som du nok skal få samlet på sigt, alt afhængig af hvilke smykker du gerne vil lave.

Youtube viser dig vejen trin for trin

Når du så skal i gang med at lave dine smykker, og du ikke har prøvet det før, kan det være et godt trick at finde en guide på Youtube til et smykke, som du gerne vil lave. Når du først har lært teknikkerne, kan du begynde at personliggøre dine smykker meget mere, og så behøver de ikke længere at ligne dem nøjagtigt, som du lærer at lave i videoerne.

Youtube er et rigtig godt redskab i denne proces, da du hele tiden kan følge med i, hvad der bliver lavet. Du kan også godt bruge skrevne guides, men det er altså bare meget mere brugbart at kunne se rent visuelt, hvordan du liger skal klippe tråden eller binde snoren om smykket.

Køb nye krystalsmykker online

Har du ikke tålmodighed til at gå i gang med at lave dine egne krystalsmykker, eller kan du bare ikke finde ud af at lave dem lige så pæne, som dem du kan købe dig til, kan du jo altid bare vælge at købe dine krystalsmykker i stedet for.

Find et stort udvalg af krystalsmykker hos Savasana. Her finder du både øreringe, halskæder og armbånd, og det er den perfekte gave til enten dig selv, eller en du holder af, som du gerne vil glæde med et flot og elegant smykke. Vælg din krystal og glæd dig til at få et håndlavet krystalsmykke med posten.

Similar Posts