Dette indhold er sponsoreret

Der er ikke nogen tvivl om, at det er sjovt at lege med ler. Det er uanset om det så er for helt små børn eller voksne, alle kan have det sjovt med at lege med ler. Specielt selvhærdende ler er blevet populært på grund af dets egenskaber. Det er bl.a. det at leren er en legvægtsler, som er blød og smidig. Det gør den nem at arbejde med og derudover er den selvhærdende og beholder sit flotte udtryk også efter den er tørret. Man kan købe selvhærdende ler i flere forskellige farver og det er super nemt at blande for at skabe sine egne farver eller mønstre.

Fordi selvhærdende ler er så sjovt at lege med, så kommer vi her med nogle gode ideer til hvad du kan lave med selvhærdende ler.

1 – Køleskabsmagneter

Et køleskab kan godt være meget kedeligt som udgangspunkt. Med selvhærdende ler kan du lave dine egne fine køleskabsmagneter, som du kan pynte køleskabet med og bruge til at hænge noter osv. Op på køleskabet. På bagsiden af den figur du laver kan du lime en lille magnet, som kan sætte figuren fast til køleskabet.

2 – Lave sjove figurer

Når man leger med selvhærdende ler, så er det også vigtigt at huske på, at der ikke nødvendigvis ikke skal være et decideret mål med det man laver. Det vigtigste er bare at du lader din kreativitet flyde. Du kan derfor f.eks. bare kaste dig ud i at lave nogle fine figurer og være kreativ og så bare se hvilket resultat du ender med.

3 – Lav fine bogstaver

Du kan også lave fine bogstaver, som du kan bruge til f.eks. at skrive dine børns navne med på deres døre ind til deres værelser eller du kan skrive en kærlig tekst på væggen eller et andet sted. 

4 – Lav hinanden

Når man leger med selvhærdende ler er det altid sjovest, hvis man gør det sammen med andre. Her kan i lave en lille konkurrence der går ud på at i skal lave hinanden og se hvem der kan lave en figur der ser mest realistisk ud eller hvem der kan lave en der ser sjovest ud.

Det var blot 4 hurtige ideer til hvad du kan lave med selvhærdende ler. Der er mange flere muligheder, så det er bare med at sidde og lege med det, og se hvad man ender med at lave. Nogle gange er det bedre bare at lade kreativiteten flyde løs end at sætte et mål inden man går igang.

Similar Posts