Udgivet i Artikler

Spar penge på garn og andet udstyr til håndarbejde på Black Friday - 3 gode råd til at få de største besparelser

Af Haandarbejde.dk

Black Friday føles altid som om det er lige rundt om hjørnet, og det gør det fordi det kommer årligt. Så hvis du ikke fik købt alt det, som du gerne ville, så skal du bare føle dig rolig i, at der kommer en ny mulighed året efter.

Så du behøver aldrig at føle at du er gået glip af noget. Til gengæld så kan det hurtigt også blive lidt uoverskueligt med alle de tilbud. Så derfor kan det være en god ide at gøre dig klar til det inden da.

For mange tilbud - der behøves en bedre strategiplan

Med alle de tilbud der kommer, kan det være en rigtig god ide at lægge en plan inden man går i gang. Først og fremmest skal man vide, hvor der er black friday tilbud. Men den burde ikke være svær i dag, da de fleste steder har tilbud. Tværtimod så skal man hellere se på, hvad man skal have. Hvad har du brug for? Er der noget du er på udkig efter? Så lav en lille liste. Især når det kommer til garn.

Generelt set er det en god ide at lave en plan for det hele. Lav en liste over, hvor du skal kigge hen og hvilke butikker du skal besøge og i hvilken rækkefølge. På den måde kan man nå det hele, hvis ikke bare det meste. Du vil jo gerne fange alt det du skal have fat i. Og det ved du kun, hvis du i forvejen har lavet en liste over, hvad du skal have.

På den måde kan du se om du mangler noget og se hvilke butikker du skal i, om du overhovedet skal forbi flere butikker, eller du klarer dig med den ene.

Det første er ikke altid det bedste

Det er også en god ide at besøge mange ens butikker, sådan så du kan se om du kan finde et bedre tilbud på det, som du gerne vil have. Mange går i fælden der hedder at man bare tager det første tilbud, man får tilbudt.

Det er ikke fordi at du ikke behøver at tage imod et tilbud, men hvis du ikke bruger tiden på at kigge efter dine muligheder, så finder du jo aldrig ud at, om der er et bedre tilbud derude. Nogle steder har jo flere gode mængde tilbud! Det kan jo være du skal have lidt mere end bare den ene ting.

Derfor kan det også være en god ide at udnytte internettet. Mange hjemmesider samler tilbuddene, så man ikke selv skal ind på alle hjemmesiderne og butikkerne. Så får man sat til rådighed alle tilbuddene, og så kan man selv scrolle igennem dem og finde det bedste tilbud på for eksempel garn eller andet man leder efter!

Eller man kan bruge tilbudsaviserne. De gør det samme som hjemmesiderne, bortset fra at de ikke kan opdateres lige så hurtigt, og derfor kan de heller ikke have alle hjemmesiderne med.

Udnyt bedst muligt Black Friday

Få styr på, hvad det er, som du skal have. Ikke kun hvad du går rundt og mangler lige nu, men også hvad du har gået rundt og tænkt på i den sidste årstid. Er der noget, som du gerne vil købe, men som er lidt dyrt, så bliver det ikke billigere end på Black Friday.

Så er det ligegyldigt at du ikke behøver det lige nu eller havde planlagt at købe det, hvis du på et tidspunkt skal have det, hvorfor så ikke købe det, når du alligevel kan sparer lidt penge på det?

Find det du mangler på haandarbejde.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 34.570 produkter fra mere end 311 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 55.212 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-20 09:07:35.

12
Kategorier
279
Produkttyper
34.570
Produkter
311
Forhandlere
55.212
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.