Er du en, som holder af en ekstra god nattesøvn, og måske har lidt af forstyrret nattesøvn i en periode? Så kunne det være en ide, at anskaffe en tyngdedyne. Du kan nemlig optimere søvnkvaliteten, da en tyngdedyne kan være med til at give dig og din krop mere ro. Hvis du overvejer at investere i en tyngdedyne, så læs med videre i denne tekst og kom i gang med enten at lave din egen eller find en god løsning der passer bedst til dig og dine søvnbehov.

Sådan kan du lave din egen tyngdedyne

Det er faktisk muligt at lave sin egen tyngdedyne. Kort sagt kræver det at man kan sy på et lavt niveau og så en masse række forskellige materialer, der oftest ikke er alt for dyre.

Helt grundlæggende skal man bruge en form af tæppe. Et godt tip er at bruge et tæppe lavet af vat, der er tyndt nok til at man kan sy i det. Derudover skal man bruge en lang række ting såsom, et lagen, sytråd osv. EN af de vigtigste ting man skal bruge, er selv materialet som skal være med til at gøre dynen tung. Her er ris et super godt valg.

Et godt tip til hvis man vælger at bruge ris, er at man skal huske at dynen ikke kan tåle at blive våd, da den ikke ville kunne tørre. Hvilket vil resultere i at at dynen vil rådne.

Det er meget enkelt at lave dynen. Lagenet placeres oven på tæppet. Herefter bliver der syet ca. 12-16 kanaler, som hver især fyldes med 500 gram ris, og herefter syes den enkelte kanal lukket. Det kan virke uoverskueligt, men der findes gode guides på nettet.

Andre alternativer til dig der ønsker en tyngdedyne, men ikke selv kan lave den

Hvis du måske ikke selv har tid eller overskud til at sy din egen tyngdedyne. Så findes der heldigvis også en masse gode alternativer lavet af gode producenter, der altid leverer kvalitetssikrede tyngdedyner.

Når man skal til at investere i en tyngdedyne, er det en god ide lige at finde ud af hvilke behov man har og hvordan man foretrækker dynen er. Et godt tip til når man skal til at købe en tyngdedyne er at man undersøger hvor mange syninger der er. Antallet af syninger er nemlig med til at sørge for at vægten på dynen bliver fordelt ligeligt ud på hele kroppen. Et andet godt tip er, at du sikre dig at det tyngdemateriale der bliver brugt, ikke er noget der larmer, hvis du er en der vågner nemt. Her er et godt bud glaskugler, som er med til at fordele en god vægt rundt i hele dynen og ikke larmer når man bevæger sig. Der findes rigtig mange gode tyngdedyner ude på markedet, og mange ting man skal overveje når man skal til at investere i en. Dog kan du lige her læse meget mere om tyngdedyner og finde den helt rette til dig.

Similar Posts