Haandarbejde.dk » Alle guides » Krea » Håndarbejde » Garn og Stof » Strikkeudstyr » Strikkelise

Bedste Strikkelise: Se top 10

(opdateret september 2023)

Du er landet på Haandarbejde.dk, det helt rigtige sted at finde strikkeliser. Vi har udvalgt de 10 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 10 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på strikkeliser | ✅ Strikkelise-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

1: Pony Split Strikkelise / Strikkedukke Ass farver

 • Dagens pris: 84,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 99,-, nu kun 84,-.
  Du sparer 15 kr. / 15 %
 • Fundet hos Rito.dk

Vores første anbefaling er “Pony Split Strikkelise / Strikkedukke Ass farver” som lige nu er på tilbud hos Rito.dk.

Her er prisen sat ned med 15 % og kan altså fås for kun 84,- – en besparelse på 15 kr.

 • Plastik strikkelise med krop og hoved
 • Velegnet til begyndere og erfarne
 • Adskillelig krop til dekoration
 • Inkluderer tilbehør og vejledning
 • Skab unikke og personlige designs

Pony Split Strikkelise / Strikkedukke Ass farver er en sjov og praktisk håndarbejdsredskab til både børn og voksne. Den er særligt velegnet til begyndere, der ønsker at lære at strikke eller til de mere erfarne, der ønsker at prøve noget nyt inden for håndarbejde.

Strikkelisen er lavet af plastik og er formet som en krop med et hoved på 3 cm i diameter og en samlet længde på 8 cm. Hullet igennem røret har en diameter på 1,5 cm, og på hovedet er der 12 huller til enten 12 søm eller 6 bøjler. Den fås i assorterede farver, herunder hvid og blå eller orange og blå.

En unik egenskab ved Pony Split Strikkelise er, at strikkelisens krop nemt kan adskilles i to dele, hvilket gør det muligt at dekorere ledninger med hestetømmer. Med ledningen igennem strikkelisen kan man nu strikke rundt om ledningen og skabe sjove og unikke designs. Der medfølger tre elastikringe, så strikkelisens krop holdes sammen.

I sættet medfølger en strikkedukke, 12 metalsøm, 6 bøjler, 3 elastikringe og en krog til at strikke med. Der er også en vejledning på engelsk, tysk og spansk, og en dansk vejledning kan findes online.

For at komme i gang skal man sætte 4, 6, 8 eller 12 søm på strikkelisens hoved eller 4 eller 6 bøjler, afhængigt af garnets tykkelse. Når man har påmonteret sømmene eller bøjlerne, kan man begynde at strikke ved at føre garnnøglets ende ned igennem strikkelisens rør, så der stikker ca. 15 cm garn ud af strikkelisens bund. Skal man strikke rundt om en ledning, kan man nu adskille selve strikkelisens rør. Ledningen kan nu føres ind i selve strikkelisen, og derefter lukker man strikkelisen sammen med de tre elastikringe.

Mens man holder strikkedukken i venstre hånd og garnet i højre hånd, vikler man garnet rundt om det første søm i urets retning. Derefter drejer man strikkelisen i urets retning og vikler garnet rundt om det andet søm. Man fortsætter dette indtil man når tilbage til det første søm, trykker garnet godt ned og lader garnet løbe oven over det første arbejde.

Derefter tager man krogen og løfter den nederste maske over sømmet. Man gentager denne bevægelse, indtil man har den ønskede længde hestetømmer, og når man skal afslutte, klipper man garnet af selve strikkearbejdet. Man hæfter en synål ved garnenden og fører synålen med garnet igennem masken, løfter masken af sømmet og gentager dette indtil alle masker er løftet af sømmene.

Nu kan man fjerne hestetømmeret fra selve strikkelisen og binde en knude for enden af håndarbejdet. Pony Split Strikkelise / Strikkedukke Ass farver er et sjovt og kreativt redskab, der kan bruges til at skabe unikke og personlige designs.

Se hos Rito.dk ❯❯

2: Clover Wonder Knitter / Strikkelise / Strikkedukke

 • Dagens pris: 180,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 209,-, nu kun 180,-.
  Du sparer 29 kr. / 13 %
 • Fundet hos Rito.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos Rito.dk, hvor du kan købe Clover Wonder Knitter / Strikkelise / Strikkedukke til kun 180,- kr.

 • Ergonomisk designet med ABS-plast
 • Inkluderer 2 udskiftelige hoveder
 • Nemt at bruge med tykkere garn
 • Høj kvalitet fra Clover
 • Ideelt til hestetømmer og dekorationer

Clover Wonder Knitter, også kendt som Strikkelise eller Strikkedukke, er et praktisk og funktionelt redskab til at lave hestetømmer og andre dekorationsartikler med tykkere garn. Strikkelisen er ergonomisk designet med et pink rør i ABS-plast, der er let at holde ved. Den har en længde på 8,5 cm og en diameter på 5 cm. Der medfølger to udskiftelige hoveder, der også er lavet af ABS-plast i henholdsvis pink og gult, og de har 3 og 6 plastiksøm, som du kan strikke på.

Clover Wonder Knitter er et japansk produkt af høj kvalitet fra Clover, der er kendt for deres eksklusive håndarbejdsredskaber. Den medfølgende vejledning er på engelsk, tysk, fransk og spansk, mens en dansk vejledning kan findes nedenfor.

For at bruge Strikkelisen skal du først vælge det ønskede hoved og påmontere det på strikkelisen. Derefter fører du garnnøglets ende ned igennem strikkelisens rør og sørger for at holde om garnenden og de løse sting under de første runder. Mens du holder om strikkelisen i venstre hånd og garnet i højre hånd, vikler du garnet rundt om det første søm i urets retning. Derefter drejer du strikkelisens hoved i urets retning og vikler garnet om rundt om de andre søm. Bagefter sætter du garnet op i holderen og løfter den nederste maske over garnet og over sømmet med den grønne krog. Gentag denne bevægelse, indtil du har den ønskede længde hestetømmer.

Når du skal afslutte, klipper du garnet af selve strikkearbejdet og løfter garnet over sømmet og trækker garnsnoren ud, så det første søm kommer fri af garnet. Derefter drejer du hovedet med urets retning hen til det næste søm, løfter garnet over sømmet og trækker garnsnoren ud. Gentag indtil alle søm er frie, og du kan fjerne hestetømmeret fra selve strikkelisen og binde en knude for enden af dit håndarbejde.

Clover Wonder Knitter er et ideelt redskab til at lave hestetømmer og andre dekorationsartikler med tykkere garn. Det er nemt at bruge og fremstillet af kvalitetsmaterialer, der sikrer en optimal funktionalitet.

Se hos Rito.dk ❯❯

3: Prym Strikkemølle Mini / Strikkelise

 • Dagens pris: 219,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 249,-, nu kun 219,-.
  Du sparer 30 kr. / 12 %
 • Fundet hos Rito.dk
 • Mærke: Prym

Næste anbefaling er “Prym Strikkemølle Mini / Strikkelise”.

Dagens bedste tilbud på “Prym Strikkemølle Mini / Strikkelise” har vi fundet hos Rito.dk hvor prisen lige nu er 219,- kr.

 • Automatisk strikkemaskine med fire kroge
 • Lavet af mørkeblå plastik og aluminium
 • Nem at bruge med dansk vejledning
 • Ideel til at lave hestetømmer
 • Cylinderen er 14 cm høj og 4,1 cm i diameter

Prym Strikkemølle Mini / Strikkelise er et håndarbejdsredskab, der er ideelt til fremstilling af hestetømmer, som er en strikket snor. Den automatiserede udgave af en Strikkelise fungerer bedst med garn, der er beregnet til pind 3-3,5 mm. Produktet består af en cylinder med fire roterende kroge, der er omkring 14 cm høj og 4,1 cm i diameter. I midten af cylinderen er et hul, hvorigennem det færdige hestetømmer kommer ud af. Den medfølgende pakke indeholder også et håndsving, et lod samt en dansk brugsanvisning.

Prym Strikkemølle Mini / Strikkelise er en ideel løsning for håndarbejdsentusiaster, der ønsker en effektiv og holdbar strikkemaskine til en rimelig pris. Cylinderen, håndsvinget og loddets omslag er lavet af mørkeblå plastik, mens loddet og nålene er fremstillet af aluminium. Produktet er nemt at bruge, og en vejledning følger med i pakken.

For at bruge Prym Strikkemølle Mini / Strikkelise, skal du først påsætte håndsvinget på siden af cylinderen. Garnnøglens ende føres igennem løkken midt på strikkemøllen, videre gennem det lille indhak på selve cylinderens gennemsigtige kant og ned gennem røret. Derefter drejer man langsomt håndtaget med urets retning, indtil garnet bliver fanget af den første krog. Før garnet bag den anden nål, spring den over, og drej langsomt videre, indtil den tredje nål fanger garnet. Lav en løkke i garnenden og påmontér loddet i løkken. Før nu tråden bag den fjerde nål, mens du drejer håndsvinget. Ved den anden omgang skal garnet fanges af alle nålene. Fra tredje omgang kan du dreje hurtigere med håndsvinget.

Når du har opnået den ønskede længde på hestetømmeret, skal du klippe garnet af, og løkkerne fra de fire kroge hæftes sammen med en større nål. Prym Strikkemølle Mini / Strikkelise har en EAN-kode på 4002276241459.

Se hos Rito.dk ❯❯

4: KnitPro Symfonie Strikkelise / Strikkedukke Symfonie Classic

 • Dagens pris: 155,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 165,-, nu kun 155,-.
  Du sparer 10 kr. / 6 %
 • Fundet hos Rito.dk
 • Mærke: Knitpro

Produkt nummer 4 på vores “strikkelise-liste” er KnitPro Symfonie Strikkelise / Strikkedukke Symfonie Classic som du lige nu kan købe for 155,- hos Rito.dk

 • Lavet af træ og metal
 • Multifarvet med smukke farvenuancer
 • Specielt designet til hestetømmer
 • Høj kvalitet og gennemtestet
 • Enkel og nem at bruge

KnitPro Symfonie Strikkelise / Strikkedukke Symfonie Classic er et fantastisk håndarbejdsredskab til dem, der ønsker at skabe flotte og dekorative projekter. Strikkelisen er lavet af træ og metal og er ca. 10,5 cm lang og 3 cm i diameter. Der er en plastiknål, der følger med, og strikkelisen er multifarvet med smukke rødorange, gule, blå og lilla farvenuancer, som er utroligt smukke.

Strikkelisen er specielt designet til at lave hestetømmer, som er velegnet til en lang række forskellige dekorationsartikler, såsom pandebånd, armbånd eller nøglesnor. Det er en sjov og nem måde at komme i gang med håndarbejde, og både nybegyndere og øvede kan nemt bruge strikkelisen.

Strikkelisen er udformet som et rør i birketræ med fire bøjler i metal på toppen. Garnet vikles omkring bøjlerne, og plastiknålen bruges til at strikke hestetømmeret med. Det færdige hestetømmer kommer ud af bunden, når du arbejder, og du kan trække i garnenden for at stramme hestetømmeret.

KnitPro er kendt for at lave produkter af høj kvalitet, og Symfonie-serien er ingen undtagelse. Produktet er gennemtestet af erfarne håndarbejdere, før det sættes til salg i butikker og webbutikker, så du er garanteret et produkt, som fungerer godt og holder i mange år.

En vejledning på engelsk følger med produktet, men du kan også finde en vejledning på dansk online. Brugen af strikkelisen er enkel og nem, og det er en fantastisk måde at komme i gang med at skabe flotte og dekorative projekter.

Se hos Rito.dk ❯❯

5: Prym Strikkelise / Strikkedukke i træ

 • Dagens pris: 55,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 57,-, nu kun 55,-.
  Du sparer 2 kr. / 3 %
 • Fundet hos Rito.dk
 • Mærke: Prym
 • Materiale: Træ
 • Træstrikkedukke på 9 cm
 • Nemt at lære at strikke
 • Høj kvalitet og holdbarhed
 • Fås i forskellige farver
 • Let at transportere og tage med

Prym Strikkelise / Strikkedukke i træ er et kreativt redskab til at lave hestetømmer og forskellige dekorationsartikler såsom armbånd, pandebånd eller nøglesnor. Strikkelisen er lavet af træ og måler ca. 9 cm i længden og 1,5 cm i diameter. Den er udformet som et rør, hvor garnet trækkes igennem og vikles rundt om fire bøjler i metal på toppen af strikkelisens hoved.

Med Prym Strikkelise kan børn og andre kreative sjæle nemt lære at strikke. Det er et sjovt og nemt strikkeredskab, der gør det nemt at komme i gang med håndarbejde. Strikkelisen er holdbar og af høj kvalitet, da den er produceret af den tyske virksomhed Prym, der har over 100 års erfaring med at producere håndarbejdsredskaber.

For at bruge Prym Strikkelise skal man følge en simpel vejledning. Før garnnøglets ende ned igennem strikkelisens rør, så der stikker ca. 15 cm garn ud af strikkelisens bund. Mens man holder selve strikkedukken i venstre hånd og selve garnet i højre hånd, vikler man garnet rundt om den første bøjle i urets retning. Derefter drejer man strikkelisen i urets retning og vikler garnet rundt om den anden bøjle, og så videre indtil man når tilbage til det første søm. Når man har strikket det ønskede antal masker, afslutter man ved at klippe garnet af selve strikkearbejdet, hæfte en synål ved garnenden og føre synålen igennem masken. Til sidst kan man fjerne hestetømmeret fra selve strikkelisen og binde en knude for enden af håndarbejdet.

Prym Strikkelise fås i forskellige farver, herunder gul, rød og grøn, og vejer kun lidt, hvilket gør den let at transportere og tage med på farten.

Se hos Rito.dk ❯❯

6: SES French Knitting

 • Dagens pris: 67,- kr.
 • Fundet hos Proshop.dk
 • Mærke: Ses Creative

Forhandlerens beskrivelse:
SES har været specialist i kreativt legetøj i mere end 40 år.
Børns udvikling er det centrale begreb i udviklingen af vores produkter.
Da udvikling er vigtig i de tidlige år, er det vigtigt, at et barn har mulighed for at udvikle sine talenter og bruge si…

Se hos Proshop.dk ❯❯

9: Strikkelise – H 10,5 Cm – ø 23 Mm – 1 Stk.

Forhandlerens beskrivelse:
Strikkelise i ubehandlet træ med små metalbøjler på toppen….

Se hos CChobby.dk ❯❯

10: SES Creative Strikkelise

Sidste produkt på vores liste er SES Creative Strikkelise som vi har fundet til 99,95 hos Luksusbaby Danmark.

Forhandlerens beskrivelse:
Med dette fine sæt fra SES creative kan man strikke et langt hestetømme.
Sættet indeholder 6 forskellige farver garn og en strikkelise.
Så lad din kære udfolde deres kreativitet.
Produceret i Holland.
Alder: 5+…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

1 yderligere strikkeliser

De 10 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på den bedste strikkelise i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de strikkeliser vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 1 strikkeliser:

Strikkeliser fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 10 bedste strikkeliser på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige strikkelise til dine behov: